Er waait een frisse wind door de 20ste editie van de grootste jacht- en natuurbeurs: Hunting Gent!

Er waait een frisse wind door de 20ste editie van de grootste jacht- en natuurbeurs: Hunting Gent!

Van vrijdag 21 tot zondag 23 april 2017 in Flanders Expo Gent (België)

Maandag 13 februari 2017 — Als er één plek is waar je op een aangename manier alles over de wereld van de jacht, het wild en de natuur kan (her)ontdekken én alle laatste nieuwtjes uit de sector op het spoor kan komen, dan is het wel Hunting Gent, de grootste beurs van de sector en al jarenlang een begrip in de Benelux, Noord-Frankrijk en de Duitse Eifel. Elke editie weer trekt de beurs de meest interessante en gepassioneerde exposanten en bezoekers. Ook beginners en nieuwsgierigen die nieuwe indrukken en ontdekkingen willen opdoen, zijn welkom. De vele professionals op de beurs vertegenwoordigen uiteenlopende sectoren, zoals 4x4 wagens, jachtwapens, optische instrumenten, decoratie en nog veel meer … 

Waarom Hunting Gent?
Hunting Gent is de grootste beurs voor de jacht-, wild- en natuurliefhebber. Voor deze 20ste editie trekken de nieuwe organisatoren alles uit de kast, met exposanten en animatie voor alle leeftijden zodat iedereen aan zijn trekken komt.! Uiteraard wordt de kern van de zaak niet vergeten, en dus zijn ook dit jaar op Hunting Gent alle grote merken en onmisbare jachtaccessoires te vinden. Het belooft ongetwijfeld een boeiend evenement te worden. Maak bij de vele enthousiaste professionals kennis met de laatste nieuwigheden, of ontdek alles over de basisuitrusting van de perfecte jager.

Focus op outdooractiviteiten
Hunting Gent wil voor elke bezoeker een unieke belevenis zijn. Daarom organiseert de beurs ook een hele rits buitenactiviteiten. Zo kunnen bezoekers indrukwekkende demonstraties bijwonen met honden en valken, of zelf aan de slag gaan met een introductie boogschieten, wapengravure, taxidermie of jachthoorn spelen. Hunting Gent maakt er een erezaak van om alleen het allerbeste te bieden voor professionele en amateurjagers, beginners en doorgewinterde jachtliefhebbers. Daarnaast zijn er ook activiteiten voor het hele gezin.

Wat vind ik op Hunting Gent?
Het voordeel van deze beurs is dat een heleboel partners uit de sector op één locatie verzameld zijn. Je vindt er alles: van wapens (onderdelen en toebehoren), over honden en jachtaccessoires tot de laatste nieuwe 4x4 wagens (en quads) en optische instrumenten. Ook verenigingen zijn vertegenwoordigd, net als organisatoren van jachtreizen in de natuur. Om in schoonheid te eindigen, pakt Hunting Gent uit met een introductie tot de kunst, literatuur, luxe en lifestyle uit de wereld van de jacht, de natuur en het wild.

 

 • Plaats:
  Flanders Expo (Hall 8), Maaltekouter 1, 9051 Gent
 • Data en openingstijden:
  Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april 2017
  Van 10.00 tot 18.00 uur
  Nocturne: vrijdag 21 april van 18.00 tot 21.00 uur
 • Tarieven:
  Online: € 8
  Aan de kassa: € 10
  Gratis voor kinderen tot 12 jaar
 • Info en tickets:
  http://www.hunting-expo.com/
  https://www.facebook.com/huntingcapital/


Voor meer informatie:
Hélène Noterman
Verantwoordelijke communicatie Conceptum – Hunting
hnoterman@conceptum.eu

PeppeRmint
Deborah Apelmaen
dapelmaen@peppermint.be
02 210 02 73
0496 13 51 65

Hélène Noterman Verantwoordelijke communicatie Conceptum – Hunting